De Waterlelie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste aquariumspecialisten van Oost-Nederland. In onze winkel vindt u alles op het gebied aquaristik. Onze aquariumafdeling bestaat uit meer dan 250 aquaria gevuld met ruim 500 vissoorten. De verzorging op deze afdeling vergt veel tijd en energie, maar gepaard met onze liefde voor het vak is dit geen probleem. Het welzijn van ieder dier staat bij ons centraal.

Naast onze aquariumafdeling staan er in de winkel showbakken opgesteld. In één van de showbakken van ruim 12.000 Liter water treft u prachtige vissen aan waaronder roodstaartmeervallen, paccu’s, roggen, & arowana’s.

 

Zoek je iets specifieks neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk inspiratie op te doen in onze vis database

Let op:

Vissen in onze database zijn niet altijd voorradig. Bij interesse neem vooraf contact op met onze winkel in verband met snelle omloopsnelheid. Indien niet voorradig, wordt er gekeken naar de actuele beschikbaarheid bij één van onze leveranciers.