Welkom bij onze winkel - Jouw Nieuwe Hengelsportbestemming in Enschede en Omgeving!

Bij onze winkel zijn we verheugd om ons assortiment en onze winkelervaring verder uit te breiden door de toevoeging van een gloednieuwe hengelsportafdeling. In directe respons op de groeiende vraag van enthousiaste vissers in Enschede en omliggende gebieden, hebben we besloten om deze spannende stap te zetten.

Na 26 jaar van toewijding en service heeft 'Van der Kolk', een bekende lokale hengelsportzaak, zijn deuren gesloten. Hierdoor ontstond een merkbaar gat in het aanbod van hengelsportartikelen voor de gewone visliefhebber. De plek waar opa met zijn kleinzoon maden haalt om een paar uurtjes aan de waterkant te vertoeven. De plek waar de startende visser voor een leuk prijsje een hengel kan aanschaffen om het eens te proberen.

Gedreven door dit inzicht voelden wij een sterke roeping om hierop in te spelen. Niet alleen zien we dit als een zakelijke kans, maar als fervente hobbyvissers koesteren we de mogelijkheid om van onze passie ons beroep te maken. Binnen ons team bevinden zich gepassioneerde vissers met diepgaande kennis, klaar om u als gewaardeerde klant van dienst te zijn.

In nauwe samenwerking met ervaren vakmensen binnen de hengelsportbranche, waaronder J. van der Kolk, hebben we met trots onze hengelsportafdeling gecreëerd. We begrijpen dat het verkennen van deze ontspannende en avontuurlijke hobby begint bij de juiste uitrusting. Daarom bieden wij een assortiment dat met zorg is samengesteld, zodat zowel beginners als doorgewinterde vissers alles vinden wat ze nodig hebben.

Bovendien zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze winkel door V.I.O.S. Enschede is aangewezen om de VISpas uit te geven. Dit betekent dat u moeiteloos kunt genieten van het vissen in de prachtige wateren van Enschede en omstreken.

Dit is nog maar het begin van onze reis! We blijven groeien en streven ernaar om u een uitgebreide hengelsportervaring te bieden. We koesteren de ambitie om onze hengelsportafdeling verder uit te breiden, zodat we aan al uw visbehoeften kunnen voldoen.

Bezoek onze winkel en ontdek de fascinerende wereld van hengelsport. Samen creëren we nieuwe herinneringen aan de waterkant, want bij onze winkel gaat het niet alleen om winkelen, maar om het delen van een passie.