De MuseumFabriek | Zeemonsters

De MuseumFabriek | Zeemonsters

De Waterlelie is trots om vissen en aquaria te hebben geleverd voor het evenement 'Zeemonsters' bij De Museumfabriek. Tijdens de meivakantie kunnen bezoekers zich onderdompelen in de fascinerende wereld van zeemonsters en het leven in de oceaan.
Hengelsport Verenigingen

Hengelsport Verenigingen

Het belang van een visvereniging is dat het viswater in een goede staat verkeerd en de leden met een tevreden gevoel aan de waterkant zitten. De meeste viswateren worden... Lees meer!
Tuin- en Landschapsarchitecten

Tuin- en Landschapsarchitecten

Een tuinarchitect is gespecialiseerd in het vormgeven van een tuin op basis van de wensen en behoefte van de klant. De klant vertrouwd op jouw kennis en ervaring. Dit is vanzelfsprekend aangezien... Lees meer!
Gemeente en Waterschappen

Gemeente en Waterschappen

Problemen als blauwalgen, stankoverlast of massale vissterfte komen steeds vaker voor in openbare wateren. De oorzaak hiervan is onder andere de verandering van het klimaat... Lees meer!
Bron: https://www.yourgolftravel.com/golf-club-de-sierre

Recreatieve Markt

Voor onderneming is klanttevredenheid van groot belang. De klant bepaald of jouw onderneming voldoet aan de verwachtingen. Door beleving te creëren keren klanten terug en wordt het... Lees meer!
Scholen

Scholen

Passie voor het vak, dat is de brandstof van ons team. Elke dag is een nieuwe dag waarbij zich continue nieuwe dingen voordoen. Dit noemt men met een mooi woord ‘ervaring’. Wij als team vinden het van groot belang dat wij onze kennis en ervaringen te delen met de jongere generatie. Naast onze dagelijkse werkzaamheden organiseren wij dan ook rondleidingen... Lees meer!

Hoveniers

Hoveniers

Voor een groot aantal hoveniers zijn wij uitvalsbasis voor techniek en toelevering inzake vijverprojecten en/of tuinprojecten waar water een fundamenteel onderdeel van uitmaakt. Lees meer!