Voor een hovenier is het aanleggen van een mooie vijver geen probleem. Met jouw eigen visie en de wensen van de klant creëer je een prachtig tuinontwerp. Om de tuin compleet te maken mag een waterelement uiteraard niet ontbreken. Dit kan een ornament zijn, een zwemvijver of zelfs een koi-vijver in Japanse stijl.

De klant wil jaar rond genieten van een makkelijk te onderhouden waterelement. Bij het aanleggen van een waterelement is het van belang dat er vanaf het begin rekening wordt gehouden met het toepassen van de juiste techniek. Helaas zien wij vaak dat de kennis op het gebied van filter- en pomptechniek minimaal is bij een groot aantal hoveniers en dat er bij de aanleg bepaalde dingen over het hoofd worden gezien.

Voor een groot aantal hoveniers zijn wij de uitvalsbasis voor techniek en toelevering
inzake vijverprojecten en/of tuinprojecten waar water een fundamenteel onderdeel van uitmaakt. Wij voorzien onze wederverkopers van kennis, hulp bij vraagstukken en spelen een rol tot het toepassen van de juiste techniek tot de uit te voeren situatie, ook passend tot het budget van de klant.

Wij voeren een groot assortiment pvc koppelingen en leidingen uit voorraad. Vijverfolie en toebehoren voor de aanleg van vijvers zijn daarnaast standaard voorraad-artikelen. Als hovenier zijnde krijg je bij ons een zakelijke korting en is het ook mogelijk een rekening te openen.

Voorbeeld project 1:

Een beeld van een opgeleverde tuin met vijver als onderdeel. Hiervoor is door ons advies gegeven tot techniek en toepassing hiervan. De uitvoerendehovenier heeft de vijver opgenomen in het tuinplan hetgeen geleid heeft tot het volgende resultaat.

Voorbeeld project 2:

Een beeld van een opgeleverde strakke siervijver in samenwerking met de uitvoerende hovenier. Naast het advies dat is gegeven hebben wij de hovenier ondersteund bij de opbouw van de vijver. Zo hebben wij een 3d-zak geplaatst en het technische gedeelte op ons genomen.