Een tuinarchitect is gespecialiseerd in het vormgeven van een tuin op basis van de wensen en behoefte van de klant. De klant vertrouwd op jouw kennis en ervaring. Dit is vanzelfsprekend aangezien jij wordt gezien als specialist.

Veel tuinontwerpen gaan gepaard met water. Dit kan een ornament zijn, een zwemvijver of zelfs een koi-vijver in Japanse stijl. Water in de tuin creëert beleving en zorgt voor een ontspannen sfeer.  

Bij het aanleggen van een waterelement is het van belang dat er vanaf het begin rekening wordt gehouden met het toepassen van de juiste techniek. Indien dit niet gebeurd zal het water vuil worden en uiteindelijk irritatie opwekken bij de klant. Bij de aanleg van een waterelement dient met rekening te houden met het plaatsten van leidingen en doorvoeren. Wordt dit niet meegenomen in het project, loop je later tegen de lamp.

De Waterlelie is de specialist op het gebied van filtertechniek. Wanneer wij vroegtijdig onderdeel uitmaken van een project zal niet alleen het aanzicht van het waterelement een succes zijn maar ook het technische gedeelte. Als team gaan wij voor goed eindresultaat en een gelukkige klant.