Door (bekende) vervelende redenen hebben wij de afgelopen 2 jaar geen Vivarium beurs gezien. Dit jaar is het gelukkig weer zo ver en natuurlijk staan wij er ook!

Dit jaar brengt Vivarium in Autotron het allermooiste bij elkaar van wat in de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby te vinden is. Zoet- en zoutwater aquaria, met vissen, planten en koralen beslaan het grootste gedeelte van het evenement, waarbij ook het inrichten daarvan absoluut onder de aandacht komt. Maar ook de paludaria met hun gifkikkers en planten en terraria met insecten, slangen, hagedissen, spinnen en schorpioenen vormen een belangrijk onderdeel van het Vivarium concept.

Onze passie en specialiteiten sluiten hier perfect bij aan en kunnen dan ook niet wachten op de start van de beurs!

Vivarium is 1 & 2 oktober 2022 in het Autotron Graafsebaan 133, 5248NL Rosmalen Nederland, en is van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kaartjes voor Vivarium kunnen online in de voorverkoop of aan de kassa gekocht worden.
In de winkel hebben wij flyers liggen voor het evenement. Bij inlevering van deze flyer ontvang je € 2,- kassakorting op een dagkaart. (Alleen geldig aan de kassa en dus niet bij de online voorverkoop). Kinderen t/m 10 jaar hebben gratis toegang.

Ook zullen wij kortingscodes verstrekken aan de bezoekers voor 10% korting op het gehele aankoop bedrag op onze website!

Klik hier voor een plattegrond met onze stand locatie.
Klik hier voor algemene informatie over Vivarium.
Klik hier voor het Vivarium Programma.