Onderhoud/Zorg

Tegenwoordig is ‘druk zijn’ een trend. Zodra u iemand vraagt hoe het met hem/haar gaat krijgt u vaak het antwoordt; druk druk en nog eens druk. Het is dan ook begrijpelijk dat u weinig tijd/zin hebt om naast alle verplichtingen hier, afspraken daar, een aquarium of vijver te onderhouden. Om aan het drukke leven te ontsnappen is ontspanning belangrijk. Ontspanning wordt gezien als het tot rust komen van lichaam en geest.

Het is wetenschappelijk bewezen aan de hand van verschillende onderzoeken dat groen in het aquaria/vijver en het kijken naar prachtige bewegende vissen heel rustgevend kan zijn, zowel thuis als op het werk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er vaak aquaria worden geplaatst bij dokters en tandartspraktijken.

In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan klanten opgebouwd waar wij onderhoud/zorg verrichten. Dit doen wij zowel particulier als zakelijk. Vooral op gebied van aquaria is regelmatig onderhoud van groot belang. Wij als specialisten nemen het onderhoud/zorg van u over zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een prachtig aquarium.

In tegenstelling tot een aquarium heeft een vijver minder onderhoud nodig. In het voorjaar stomen wij uw vijver klaar voor het zomerseizoen. Het vijverfilter wordt opgestart en geënt, zodat er zich een bacteriekolonie in het filter ontwikkeld. De UV-lamp wordt vervangen zodat u geen last krijgt van zweefalg. En zo zijn er nog een aantal taken die wij uitvoeren zodat u zorgeloos kunt genieten van een prachtige vijver.

In het najaar stomen wij uw vijver klaar voor de winter. Eventueel filtersysteem wordt afgekoppeld, zuurstofpompen worden geplaatst om de vijver ijsvrij te houden en een net wordt gespannen om bladafval op te vangen. En zo zijn er nog een aantal taken die wij uitvoeren voordat uw vijver in winterrust gaat.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze winkel!

Voorbeeld:

Maandelijks onderhoud aan een 4 meter lang aquarium bij een zorginstelling gevestigd in Winterswijk.

Voorbeeld:

Maandelijks onderhoud aan een prachtig doorkijk aquarium bij een kantoor die wij in samenwerking met een architect hebben geplaatst.

Voorbeeld:

Maandelijks onderhoud/ondersteuning bij een jongeman met een beperking zodat hij alsnog zijn hobby kan uitvoeren.

Voorbeeld:

Maandelijks onderhoud aan een prachtig doorkijk aquarium bij een restaurant gevestigd in Bad Bentheim.